Uutiskirjeet

Täältä löydät uutiskirjeemme vuoden 2020 alusta lähtien.

Syksyn 2021 uutuuksia FiinaNeuleessa

Illat pimenevät vauhdilla ja sää viilenee, syksyn merkit ovat siis vahvasti ilmassa. Myymäläämme on jo saapunut ihania uutuuksia ja lisää tulee lähes viikottain.

Lue uutiskirje tästä.

FiinaNeuleen kesän uutiskirje 2021

Tässä uutiskirjeessämme kerromme uutuuksista, ajankohtaisista langoista ja väreistä sekä kurkistamme hiukan myös tulevan syksyn ja talven ihanuuksiin!

Lue uutiskirje tästä.

FiinaNeuleen uutiskirje 1/2021


Olemme saaneet myymälään ihania uutuuksia, uusia värejä tuttuihin lankoihin ja valmistaudumme keväisiin keleihin myös kesäisillä mallistoilla.

Lue uutiskirje tästä.

FiinaNeuleen uutiskirje 5/2020


Tässä vaiheessa vuotta on myös aika kiittää yhteisesti kaikkia teitä upeita asiakkaitamme, joiden kanssa olemme saaneet jakaa rakkaan harrastuksen lisäksi arjen ilot ja surut, vaihtaa ajatuksia maailmanmenosta ja aina jossain vaiheessa yksissä tuumin todeta, että neulominen on kyllä ihan parasta terapiaa <3

Lue uutiskirje tästä.

FiinaNeuleen uutiskirje 4/2020


Tässä uutiskirjeessämme esittelemme Perfectin sukkalankojen lisäksi Gedifran uudet merinosukkalangat sekä paksut neulelangat talven varalle.

Lue uutiskirje tästä.

FiinaNeuleen uutiskirje 3/2020


Kuluva kevät on ollut hyvin monella tapaa poikkeuksellinen. Ärhäkkä virus on sotkenut kaikkien elämää ainakin jossain määrin ja valitettavasti sotkee edelleen. Onneksi kaikkia lankatehtaita ei ole suljettu ja täydennyksiä mm. Rowanin, Regian, Schachenmayrin, Gedifran ja Sandnes Garnin lankoihin saadaan säännöllisesti.

Lue uutiskirje tästä.

FiinaNeuleen uutiskirje 2/2020


Tässä uutiskirjeessä esittelemme uusia tuttavuuksia Schachenmayrilta ja Mondialilta, Gedifralta ja Regialta, sekä Austermannilta ja DMC:ltä.

Lue uutiskirje tästä.

FiinaNeuleen uutiskirje 1/2020


Tämäkin vuosi on täynnä pehmeitä lankoja, moninaisia neuleprojekteja, uusia tekniikoita, yrityksiä ja erehdyksiä sekä paljon onnistumisen iloa!

Lue uutiskirje tästä.