Uutiskirjeet

Täältä löydät uutiskirjeemme vuoden 2020 alusta lähtien.

Talven 2022 uutiskirje FiinaNeuleesta

Viileisiin ja pimeneviin iltoihin löydät ihania vaihtoehtoja valikoimistamme. Olemme saaneet paljon uutuuksia, joista suurin osa jo löytyykin hyllystä ja verkkokaupasta.
Kurkkaa erityisesti uusimmat Laines du Nordin, Borgo de’Pazzin ja Scheepjesin langat!

Lue uutiskirje tästä.

Kevään 2022 uutiskirje FiinaNeuleesta

Aurinkoiset päivät houkuttelevat ulos liikkumaan ja puutarhahommiinkin päästään, kun lumet sulavat . Päivän askareet kannattaa kruunata käsitöillä, rauhoittua iltasella hetkeksi sohvan nurkkaan höyryävän teekupin ja neulomusten kanssa!

Keväisestä uutiskirjeestämme löydät kivoja uutuuksia ja tarjouksia.

Lue uutiskirje tästä.

Talven 2021 uutiskirje FiinaNeuleesta

Puikot ja koukut käyvät varmasti kuumina, kun jouluun on enää reilut pari viikkoa.

Tähän uutiskirjeeseemme kokosimme valikoiman upeita lanka- ja malliuutuuksia. Kirjeen lopun tarjousosiosta löydät alennettuja Rowanin lankoja!

Lue uutiskirje tästä.

Syksyn 2021 uutuuksia FiinaNeuleessa

Illat pimenevät vauhdilla ja sää viilenee, syksyn merkit ovat siis vahvasti ilmassa. Myymäläämme on jo saapunut ihania uutuuksia ja lisää tulee lähes viikottain.

Lue uutiskirje tästä.

FiinaNeuleen kesän uutiskirje 2021

Tässä uutiskirjeessämme kerromme uutuuksista, ajankohtaisista langoista ja väreistä sekä kurkistamme hiukan myös tulevan syksyn ja talven ihanuuksiin!

Lue uutiskirje tästä.

FiinaNeuleen uutiskirje 1/2021


Olemme saaneet myymälään ihania uutuuksia, uusia värejä tuttuihin lankoihin ja valmistaudumme keväisiin keleihin myös kesäisillä mallistoilla.

Lue uutiskirje tästä.

FiinaNeuleen uutiskirje 5/2020


Tässä vaiheessa vuotta on myös aika kiittää yhteisesti kaikkia teitä upeita asiakkaitamme, joiden kanssa olemme saaneet jakaa rakkaan harrastuksen lisäksi arjen ilot ja surut, vaihtaa ajatuksia maailmanmenosta ja aina jossain vaiheessa yksissä tuumin todeta, että neulominen on kyllä ihan parasta terapiaa <3

Lue uutiskirje tästä.

FiinaNeuleen uutiskirje 4/2020


Tässä uutiskirjeessämme esittelemme Perfectin sukkalankojen lisäksi Gedifran uudet merinosukkalangat sekä paksut neulelangat talven varalle.

Lue uutiskirje tästä.

FiinaNeuleen uutiskirje 3/2020


Kuluva kevät on ollut hyvin monella tapaa poikkeuksellinen. Ärhäkkä virus on sotkenut kaikkien elämää ainakin jossain määrin ja valitettavasti sotkee edelleen. Onneksi kaikkia lankatehtaita ei ole suljettu ja täydennyksiä mm. Rowanin, Regian, Schachenmayrin, Gedifran ja Sandnes Garnin lankoihin saadaan säännöllisesti.

Lue uutiskirje tästä.

FiinaNeuleen uutiskirje 2/2020


Tässä uutiskirjeessä esittelemme uusia tuttavuuksia Schachenmayrilta ja Mondialilta, Gedifralta ja Regialta, sekä Austermannilta ja DMC:ltä.

Lue uutiskirje tästä.

FiinaNeuleen uutiskirje 1/2020


Tämäkin vuosi on täynnä pehmeitä lankoja, moninaisia neuleprojekteja, uusia tekniikoita, yrityksiä ja erehdyksiä sekä paljon onnistumisen iloa!

Lue uutiskirje tästä.