Tilaus- ja toimitusehdot

Yleistä

Huomioithan, että tuotekuvissa olevien lankojen värit ovat viitteellisiä ja voivat näkyä eri tavalla riippuen näytöstä ja näytön asetuksista. Lankojen yhteydessä ilmoitetut tiheydet ovat langanvalmistajan ilmoittamia suositustiheyksiä – tiheys saattaa vaihdella käsialan ja puikkokoon mukaan. Muistathan tarkistaa myös metrimäärän lankoja vertaillessa.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24% tai 10%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Tilauksen toimitusaika on 1-3 arkipäivää (mikäli tuotetta on meillä riittävästi varastossa). Saat tilauksestasi automaattisen vahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Vahvistuksesta näet tilaamasi tuotteet hintoineen ja toimituskuluineen. Pidäthän huolen, että tietosi ovat ajan tasalla!

Kaikki verkkokauppamme tuotteet ovat myynnissä myös kivijalassamme ja varasto on molemmille yhteinen. Tuotteen ollessa tilapäisesti loppu otamme selvää, miten nopeasti saamme tuotetta lisää, ilmoitamme siitä sinulle ja sovimme yhdessä miten etenemme tilauksesi kanssa.

Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen (pl. Ahvenanmaa).

Maksu- ja toimitustavat

Maksutavaksi voit valita suomalaisen verkkopankin tai maksukortin (Visa, MasterCard, Visa Electron). Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankki- ja korttimaksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla vastaanottajana näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle.
Verifone Finland Oy
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa
Asiakaspalvelu kuluttajille, puh 020 753 5192, kuluttaja(a)verifone.fi
www.verifone.fi

Voit myös maksaa ostoksesi lahjakortilla (ei koske postikuluja). Huomaa, että lahjakortti tulee käyttää kerralla kokonaan!
Mikäli maksutavoista ei löydy sinulle sopivaa, voit valita myös ennakkolaskun. Laskutuslisä on 5,00 € ja se lisätään tilauksesi loppusummaan. Lähetämme ennakkolaskun sinulle sähköpostitse ja tuotteet kun suoritus näkyy tilillämme.

Toimitamme verkkokauppatilauksia tällä hetkellä vain Suomeen. Mikäli osoitteesi on Ahvenanmaalla, otathan yhteyttä ennen tilausta (alv). Pakettien toimituskuluina veloitamme 7,50 € riippumatta paketin koosta tai maksutavasta. Kirjeenä toimitettavien tilausten kulut ovat 3,50 € tai 5,00 €, riippuen lähetyksen painosta. Kaikki yli 100€:n tilaukset toimitamme postikuluitta.
Toimitamme jokaisen tilauksen yhtenä lähetyksenä, mikäli asiasta ei ole erikseen kanssasi sovittu. Jos tilauksesi sisältää ennakkotilaustuotteita, se odottaa lähettämistä, kunnes kaikki tilaamasi tuotteet ovat saatavilla.

Jos haluat noutaa pakettisi tietystä automaatista, lisää tieto Kassa-näkymässä tilauksen kommenttikenttään.
Mikäli et ole noutanut pakettia Postin asettamaan viimeiseen noutopäivään mennessä, lähetys palautuu meille ja laskutamme sinulta palautumisesta aiheutuneet kulut.

Voit myös noutaa tuotteet myymälästämme ja maksaa ne samassa yhteydessä. Odotathan tällöin, että saat tiedon tuotteiden saatavuudesta ennen noutoa.

Palautukset

Tuotteillamme on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia, alkuperäisessä pakkauksessa tuotemerkit ja vyötteet paikallaan. Ilmoita palautuksesta etukäteen sähköpostitse info(at)fiinaneule.fi tai puhelimitse 045 175 5890. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, veloitamme uudesta lähetyksestä postikulut. Mikäli haluat palauttaa tuotteen, tulee sinun maksaa itse postikulut ja me maksamme tuotteiden hinnan takaisin tilillesi, kun olemme tarkistaneet tuotteet. Palautuksessa tulee olla yhteystietosi ja tilinumerosi.