Yritys
Myymäläkuva

FiinaNeule

FiinaNeule on asiantunteva ja palveleva lankakauppa Helsingin keskustassa ja verkossa. Tuotevalikoimamme koostuu laadukkaista, tarkoin valituista langoista ja käsityötarvikkeista. Monipuolisella valikoimalla pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme erilaisiin tarpeisiin sopivia lankoja, vaihtoehtoja ja ennen kaikkea välineitä pehmeiden unelmien toteuttamiseen. Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme hyvää palvelua ja asiantuntevaa opastusta.

Meiltä löydät mm. Gedifran, Regian, Rowanin, Schachenmayrin, Sandnes Garnin, DMC:n, Anny Blattin ja Bouton d'Orin lankoja sekä Prymin tarvikkeita. Lisäksi valikoimissamme on Succaplokin ja Klipsuttimen tuotteita.

Myymäläkuva
Olemme palvelleet asiakkaita Helsingissä jo vuodesta 2005, jolloin myymälä avattiin Fredrikinkadulle. Myöhemmin myymälä muutti Annankadulle ja nykyään se sijaitsee Kampissa osoitteessa Simonkatu 12. Kampin keskus, jossa myös bussi- ja metroasema, on aivan nurkan takana ja ratikalla pääsee suoraan oven eteen. Olemme avoinna arkisin 10-18 ja lauantaisin klo 11-15. Verkkokauppaamme pääset tutustumaan ja tekemään tilauksia 24/7.

Tervetuloa!


 

FiinaNeule
Simonkatu 12
00100 Helsinki
Puh 045 175 5890
info@fiinaneule.fi Myymälämme on avoinna
Ma-Pe 10.00 - 18.00
La 11.00-15.00

© Copyright FiinaNeule

Design by Sivukatu