2308 DIY vol 1

8,90 

Sandnes Garnin suomenkieliset ohjeet yhdeksään muodikkaaseen naisten neuleeseen.

Varasto loppu

Sandnes Garnin syksyn 2023 DIY-mallisto on jaettu kahteen lehteen. Vol 1 ja Vol 2 sisältävät molemmat kivoja ja monikäyttöisiä malleja, joissa erilaiset pinnat ja vaikeustasot vaihtelevat.

Vähemmän neuloneille on suunniteltu Debutant Cardigan, Debutant Sweater ja Facile Sweater, mutta nämäkin mallit miellyttävät taatusti myös kokeneempia konkareita. Vaikka tekniikat ovat helppoja, löytyy suunnittelun taustalta aina korkeat muoto- ja laatustandardit.
Upeassa Artisane Cardiganissa erilaiset pintaneuleet ja tekniikat vaihtelevat ja lopputulos on kuin taideteos, johon mallin nimikin hiukan viittaa.
Stella Neck on täydellinen kauluri jokaiseen vaatekaappiin. Sitä voi pitää niin takkien kuin puseroiden ja mekkojenkin kanssa ja on sopiva pikkuprojekti tuomaan väriläiskän hillitympiin asukokonaisuuksiin.  KlassiGingham Sweater har en fin oversized passform. Rut mönster är en klassiker, och här är färgmöjligheterna oändliga. Lägg märke till den speciella axel konstruktionen.
Virkattu Aya Jacket on tämän malliston ylpeyden aihe ja todellinen helmi! Käytetty tekniikka on helpompi kuin miltä näyttää, joten rohkeasti vain ohjeen kimppuun.
Stella Sweater on klassinen patenttineule, jossa on hienoja yksityiskohtia kauluksessa ja hihansuissa.
Abby Sweater puolestaan on reilunkokoinen ja siksi monelle sopiva malli.