Tilaus- ja toimitusehdot

Yleistä

Huomioithan, että tuotekuvissa olevien lankojen värit ovat viitteellisiä ja voivat näkyä eri tavalla riippuen näytöstä ja näytön asetuksista. Lankojen yhteydessä ilmoitetut tiheydet ovat langanvalmistajan ilmoittamia suositustiheyksiä - tiheys saattaa vaihdella käsialan ja puikkokoon mukaan. Muistathan tarkistaa myös metrimäärän lankoja vertaillessa.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%). Alle 18-vuotiailla tulee olla vanhempien suostumus tilaamiseen (ota tällöin ennen tilaamista yhteyttä myymäläämme info(at)fiinaneule.fi).

Tilauksen toimitusaika on 1-5 arkipäivää (mikäli tuotetta on varastossa). Järjestelmämme lähettää sinulle automaattisen tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Varmistamme tuotteiden saatavuuden ja lähetämme sinulle sähköpostitse ilmoituksen lähetyksen tilasta. Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen.

Tuotteen ollessa tilapäisesti loppu otamme selvää, miten nopeasti saamme tuotetta lisää ja ilmoitamme siitä sinulle (on mahdollista saada muut tilaamasi tuotteet jo etukäteen). Mikäli valitset maksutavaksi ennakkolaskun, lähetämme sinulle myös laskun lähetyksen tilavahvistuksen yhteydessä. Mahdollisesta jälkitoimituksesta emme veloita postikuluja. Mikäli jokin tilauksen tuote jää jälkitoimitukseen, maksaa asiakas vain ensiksi postitettavat/noudettavat tuotteet. Jälkitoimitukseen jääneistä tuotteista lähetämme ilmoituksen ja/tai ennakkolaskun tuotteiden saavuttua.

Huom! Ensimmäistä tilauksesta lähetämme automaattisesti ennakkolaskun. Tuotteet lähtevät, kun suoritus näkyy tilillämme.

Maksu- ja toimitustavat

Maksutapoja ovat ennakkolasku tai postiennakko. Emme peri lähettämistämme tuotteista toimitusmaksua. Postimaksu on aina kiinteä 7,50€ riippumatta paketin koosta ja maksutavasta. Toimitamme kaikki yli 100€:n tilaukset postikuluitta. Ei koske postiennakkokuluja. Postikulut poistetaan laskulta tilauksen saavuttua.


Valitessasi maksutavaksi ennakkolaskun lähetämme sinulle sähköpostitse laskun. Tuotteet lähtevät postitse heti maksun saavuttua. Mikäli vastaanottaja ei nouda postipakettia postista kahden viikon aikana, lähetys palautuu lähettäjälle eli FiinaNeuleelle.

Maksaessasi ostoksesi postiennakolla maksat tuotteiden hinnan, kiinteän postimaksun 7,50€ ja postiennakkomaksun 5,50€ lunastaessasi lähetyksen postista. Noutamattomista postiennakkolähetyksistä perimme posti- ja palautuskulut.

Voit myös noutaa tuotteet myymälästämme. Odota, että saat tiedon tuotteiden saatavuudesta ennen noutoa.

Palautus

Tuotteillamme on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tuote-erä on palautettava kokonaisuudessaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia, alkuperäisessä pakkauksessa tuotemerkit ja vyötteet paikallaan. Ilmoita palautuksesta etukäteen sähköpostitse info(at)fiinaneule.fi tai puhelimitse 045 175 5890. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, veloitamme uudesta lähetyksestä postikulut. Mikäli haluat palauttaa tuotteen, tulee sinun maksaa itse postikulut ja me maksamme tuotteiden hinnan takaisin tilillesi, kun olemme tarkistaneet tuotteet. Palautuksessa tulee olla asiakkaan yhteys- ja tilitiedot.

FiinaNeule
Simonkatu 12
00100 Helsinki
Puh 045 175 5890
 
info@fiinaneule.fi
Myymälämme on avoinna
Ma - Pe 10.00 - 18.00
La 11.00 - 15.00

© Copyright FiinaNeule

Design by Sivukatu