Uutiskirjeet / uutiskirje helmikuu 2017

Lanka: Rowan Baby Merinosilk dk
Malli tulossa Kotiliesi Käsityö nro 2 -lehteen.

Hei, helmikuu tuo mukanaan iloisia tapahtumia, hiihtolomia, ystävänpäivän ja luntakin on luvassa! Neulo nyt lämpimiä pipoja ja tuubeja hiihtoretkille muhkeasta Mondial Slim-langasta.
Meille on saapunut paljon uutuuksia kuten DMC:n paksu puuvilla XL , Catania-perheeseen Catania Flammé ja Originalin uudet multivärit. Näihin lankoihin on tulossa pian paljon ohjeita käsityölehtiin.

Rowanin ihan ensimmäiset upeat keväiset langat ovat jo hyllyssämme; puuvilla-pellava BREEZED ja nauhalanka STONE WASHED.
Mondialilta on tullut ohut merinolanka Special Baby sopii erinomaisesti myös huiveihin ja Schachenmayrin Cotton Style Print, mistä saa yhdestä kerästä huivin.
Sukkasillaan voi mennä vaikka uusilla Regian 4-fädig puuvillasukkalangoilla tai NORWAY Color -langalla, joka muuten lennähti juuri tänään meille ovesta sisään!

Nyt meille on saapunut myös ensimmäiset maistiaiset PRYMIN uuden sukupolven puikoista.

Ystävänpäivää juhlistamme jälleen viikolla 7 ja silloin luvassa monta hauskaa juttua. Jos jo nyt haluat muistaa ystävää esim. Succaplokin puikkomitalla tai avaimenperällä tai Cubics -sukkapuikoilla, postitamme ne postikuluitta ystävällesi. Tee tilaus verkkokauppaamme ja hoidamme asian!

 Slim on pehmeä paksu merinosekoitelanka, mistä valmistuu tuubihuivit ja muhkeat pipot hetkessä. Sopii myös torkkupeittoihin.Natura XL on muhkea, pehmeä puuvillalanka. Lanka on erinomainen paksuihin virkkaustöihin ja sitä on helppo neuloa. Sopii sisustustuotteisiin, tyynyihin, peittoihin ja paksuihin neuletakkeihin ym.Rowanin Breezed on eläväpintainen hieno puuvillala-pellavasekoite. Langassa on pehmeät, murretut värisävyt.
Rowan Stonewashed
ihastuttava nauhalanka 100% napakka puuvilla, missä kivipestyt hienostuneet värisävyt.


Catania Flamme - uusi tulokas Catania -perheeseen! Lanka on rakennettu merseroidun ja mattapuuvillan sekoitteesta. Flammessa on elävä pinta ja voit myös yhdistää hyvin esim. Catania Original ja Catania Denimin kanssa.Cotton Style Print on uusi puuvillainen nauhalanka herkullisissa värisävyissä.


Catania Color Originals missä hauskat multicolorvärit. Sävyt ovat helposti yhdistettävissä yksivärisiin Catanian sävyihin.Uusi Special Baby on puhdasta merinovillaa ja langassa on napakka kierre. Kerässä on peräti 233m/50g ja se sopii myös erinomaisesti huiveihin ja asusteisiin.
Norway Color on uusi kirjoneulekuvioinen 4-f sukkalankalajitelma.

 Cotton on jälleen uusi on puuvillainen sukkalanka Regialta.

 


Prymin uuden sukupolven puikot -
nyt ensimmäiset maistiaiset myymälässämme ja pian verkkokaupassamme!


Nyt ystävänpäivätarjouksena teille huikean suosion saavuttanut

Arne&Carloksen Pairfect


-14%


Fritidsgarn on erinomainen lanka huovutukseen

Nyt


-15%
Rowan Big Wool

Ihanan muhkea villalanka


-10%

 


Rowan Big Wool Silk

Villaa ja silkkiä


-10%

 

Rowan Mohair Haze

Vielä runsas valikoima Mohair Haze-langassa

 

nyt

 

-15%


Katso muut tarjoukset sivuiltamme!

Iloista ja virkistävää helmikuuta neulelankojemme parissa!

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme? Ota yhteyttä info@fiinaneule.fi.
Mikäli et halua enää uutiskirjettämme, voit peruuttaa tilauksen oman tilisi asetuksista.
FiinaNeule
Simonkatu 12
00100 Helsinki
Puh 09 4789 0065

info@fiinaneule.fi
Myymälämme on avoinna
Ma-Pe 10.00 - 18.00
La 10.30-15.00

© Copyright FiinaNeule

Design by Sivukatu